ÇİĞ ET, BALIK VE TAVUK İÇİN AMBALAJ ÜRETİMİ - ET, BALIK, TAVUK
Taze et, balık, yarı mamul ürünler ve hazır yemeklerin tazeliğini koruma ve raf ömrünü uzatma çözümleri - standarttan benzersize. Düşük, orta ve yüksek bariyerli, geniş bir çalışma sıcaklığı aralığına (-40 ile +220 °C) sahip, kaplama tepsileri ve alt termoformlama bantları. Kör kaplama için, soyulabilir ve yeniden kapatılabilir etki ile. Skin-paketleme, MAP içinde paketleme, nem emici peçeteyle. Tepsilerimiz hermetik (kapatılmış) kaplama ile, böylece sıvı dışarı akamaz. Tepsideki nem emici peçete, paketlenmiş ürünü - etin kendisi veya kıyma - taze ve kuru tutar.
Ayrıca, geniş bir çalışma sıcaklığı aralığına sahip alt termoformlama bantları da üretiyoruz - bunlar taze, tuzlu, tütsülenmiş balık paketleme, tütsülenmiş etler ve yarı mamul ürünler (sosisler, lezzetler, köfte için dondurulmuş hamurlar, lahana dolması, krep ve diğer yemekler) için kullanılır.
Bizimle en iyi paketleme çözümlerine sahip olacaksınız!